Cecilia Caragea – eleganța bucuriei în comunicare

Cecilia Caragea – eleganța bucuriei în comunicare

72
0

Dialoguri pentru tihna sufletului

Bun găsit, în spaţiul dialogurilor menite să ne aducă bucurie!

Invitata acestei ediții este Cecilia Caragea –  specialist în comunicare şi promovare. Prezentă pentru toţi cei care apreciază metafora „bibliotecii” noastre, Cecilia Caragea ne va împărtăşi câte ceva din experienţa sa personală şi profesională fiind consultant pentru poziţionarea multor branduri, în special din domenii de interes pentru o viaţă sănătoasă.

Elegantă şi plină de prestanţă, Cecilia Caragea –  consultant comunicare si fondator ARENA Communications este prezentă în Biblioteca noastră de Bucurii cu zâmbet şi atitudine liniştitoare, un timbru cald şi  privirea atentă la detaliile pe care le poate pune în valoare pentru interlocutor. Atitudini, atribute personale, culori asociate, cuvinte cheie sunt doar fragmente venite din intuiţie, experienţă şi cunoaştere pentru profesia aleasă.

În 2002, Cecilia Caragea a înființat ARENA Communications – www.arenacommunications.ro, agenție de comunicare, promovare, marketing și publicitate, în cadrul căreia a dezvoltat departamentul Arena Content Communications care se ocupă de promovarea prin conținut (texte, foto, video).

Succesul promovărilor prin conținut dezvoltate de Arena Content Communications au transformat acest departament de content într-un canal media online – www.accmediachannel.ro unde Cecilia Caragea realizează emisiuni online, în special din domeniul sănătății.

În acest dialog pentru tihna sufletului, Cecilia Caragea ne descrie bucuria de a face ceea ce îi place, chiar și în această perioadă afectată de pandemie când domeniul comunicării a căpătat noi dimensiuni fiind nevoie să facă faţă multor provocari.

Pentru cei interesați de mai multe informații și date biografice, Cecilia Caragea ne invită să citim un articol bine structurat semnat chiar de ea însăși:

https://www.ocnamuresonline.ro/2270-cecilia-niculina-caragea-consultant-in-comunicare-si-branding

Vă doresc audiție plăcută și lectură în tihnă!

Autor: Camelia Teodosiu