Mihai Godoroja: „Vă rog să aveți o viață frumoasă!”

Mihai Godoroja: „Vă rog să aveți o viață frumoasă!”

29
0

Dialoguri pentru tihna sufletului cu Mihai Godoroja

Invitatul acestei ediții este Mihai Godoroja – muzician, om de radio și de televiziune, organizator de spectacole, prezentator a nenumărate concerte, în special de de jazz, dar mai ales un om care știe să zâmbească și să ducă nostalgia la amprenta pozitivă a stării de a fi. De altfel, rugămintea devenită ”amprentă Mike Godoroja” este: „Vă rog să aveți o viață frumoasă!”

Pentru că s-a format ca om de radio și de televiziune, l-am rugat pe Mihai Godoroja să accepte provocarea de a se prezenta într-un mod care să îi surprindă pe ascultătorii noștri. A făcut-o firesc, cu bucurie și astfel  aflăm că este ”un om obișnuit sa trăiasca cu soarele în suflet, de dimineață până a doua zi dimineață, un romantic foarte întârziat pentru timpurile pe care le trăim, un îndrăgostit de natură, un pozitiv… ” . Se consideră ”un trecător foarte neostenit prin viața afectivă” care e plină de dragostea pentru cei doi copii ai săi, pentru oameni și, de-a lungul timpului,  pasiunea sa pentru muzică a rămas constantă.

Mihai Godoroja declară că i-au trebuit aproape 20 de ani ca să înțeleagă că ceea ce are de spus este aici și “AICI” înseamnă România. Aşa s-a născut, proiectul său de suflet –  ”Născut în România” pentru publicul pe care îl iubeşte şi îl cinsteşte.

Pentru generația tânără, în Biblioteca de Bucurii, Mihai Godoroja deschide drumul spre tărâmul fascinant al blues-ului cu câteva păreri personale, inclusiv despre ingredienetele succesului unui concert, pe care le împărtășește cu drag pentru că vin din experiența, dar mai ales din pasiunea sa pentru muzică .

Cât despre ce are Mihai Godoroja pe rafturile Bibliotecii sale de Bucurii, rămâne să ascultați și să vă inspirați pentru ”o viață frumoasă”.

Realizator: Camelia Teodosiu