București FM : Arena Învingătorilor susține o Românie de nota 10

București FM : Arena Învingătorilor susține o Românie de nota 10

64
0

În acest spațiu dedicat inspirației pentru frumusețea vieții, se contureaza idei noi, proiecte și chiar planuri de acțiune pentru împlinirea lor. Unul dintre acestea este campania Arena Învingătorilor concepută pentru susținerea producătorilor și micilor întreprinzători din România, mulți din ei aflați la început de drum, cu provocările și greutățile care apar inevitabil, mai ales în ceea ce privește comunicarea cu publicul vizat.

Invitata emisiunii – Cecilia Caragea, cu o experiență de peste 20 de ani în comunicare și promovare, este licențiată a Facultății de Matematică din Timișoara și a Facultății de Filosofie din Cluj. În 2002, a înființat agenția ARENA Communications, specializată în promovarea prin conținut de calitate. Cecilia Caragea  a lucrat pentru o multitudine de branduri, din diverse domenii, dar cu precădere pentru branduri românești.

Campania Arena Învingătorilor susține o Românie de nota 10 și este concepută de Cecilia Caragea, după mulți ani de experiență, pentru a-i ajuta pe antreprenori să comunice eficient și a avea succes cu brandul afacerii lor.

Cecilia Caragea, expert în comunicare și promovare, ne  împărtășește, din propria-i experiență, ce reprezintă în fapt, acest succes și de ce a considerat necesară această inițiativă:

„Pentru că am lansat canalul ACC Media Channel – inițialele ACC vin de la Arena Content Communications, un canal media online cu emisiuni de calitate, din care afli lucruri interesante si utile. Inițial am lansat acest departament ACC în cadrul agenției, care să se ocupe de promovarea prin conținut de calitate, iar succesul acestuia ne-a determinat să îl transformăm într-un veritabil canal online – www.accmediachannel.ro.

Și aici, ajungem la proiectul de care vorbim. Am început o serie de emisiuni online în cadrul cărora abordăm diferite subiecte de interes pentru cei care își doresc să aibă succes în business. În cadrul acestor emisiuni, stăm de vorbă cu diferiți antreprenori pentru a le afla poveștile de succes, pentru a ne împărtăși provocările pe care a fost nevoie să le depășească pentru a ajunge la succesul actual. Și asftel, învățăm unii de la altii, învățăm din exemple de succes, din povești de succes.

Pentru că eu cred că din exemple învățăm, exemplele pot să ne inspire, să ne ajute… De aceea, avem asemenea invitați în ARENA ÎNVINGĂTORILOR.

În cadrul acestui proiect, o să abordăm, bineînțeles, și diferite modalități de a te promova, de a-ți construi un brand de succes. Pentru că astăzi, indiferent de domeniul în care activezi, pe lângă faptul că trebuie să știi să produci și să vinzi, trebuie să știi și să comunici și să te promovezi.

Și în acest sens, este esențial să știi să interacționezi cu mass-media și pe social media.

În acest fel vrem să-i sprijinim pe antreprenori! Cu o consultanță adecvată care se bazează pe o experiență de peste 20 de ani! 20 de ani e totuși o istorie; și nu a fost o istorie tocmai ușoară… Deci, cred că ne recomandă!

Așadar, ne dorim să îi invităm în Arena Antreprenorilor, în ARENA ÎNVINGĂTORILOR – pentru a vedea modele de succes și pentru a afla sfaturi utile despre cum să comunice și să se promoveze.

Îi invităm să urmărească acest proiect – ARENA ÎNVINGĂTORILOR al canalului ACC Media Channel!

Pentru a avea succes trebuie să ai o mentalitate de învingător! Iar mentalitatea de învingător se formează! De aceea, ai nevoie de asemenea proiecte precum ARENA ÎNVINGĂTORILOR! Te echipează pentru succes! Și, bineînțeles, mai departe trebuie să muncești, să nu renunți, să ai rabdare, perseverență, energie, inspirație…”

Realizator: Camelia Teodosiu

Foto: Arena Content Communications