Radio Oltenia-Craiova: Jonathan Agostino Ottobrino, scriitor la 12 ani

Radio Oltenia-Craiova: Jonathan Agostino Ottobrino, scriitor la 12 ani

101
0

Jonathan Agostino Ottobrino este un elev de nota 10 al cărui talent literar precoce a fost evidențiat și la ediția 2022 a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România de la Craiova, unde și-a lansat romanul ,,Dinastia Ottobrinilor”, apărut sub egida prestigioasei edituri Aius, a doua carte semnată de Jonathan, după volumul de debut ,,Crede in visele tale”, ce a văzut lumina tiparului în 2021. Invitatul nostru reprezintă dovada faptului că talentul, în orice domeniu, atunci când există cu adevărat, are parte de recunoaștere încă de la o vârstă fragedă. Iar Jonathan, până la vârsta de 12 ani, a reușit performanța excepțională de a-și trece în palmares două cărți, premii literare și rezultate remarcabile la școală, el fiind elev în clasa a Vl-a la Liceul Teoretic ,,Henri Coandă” din Craiova.

Despre toate acestea, dar și despre planurile îndrăznețe pentru viitorul său, care sună mai mult decât bine, i-a vorbit tânărul scriitor Jonathan Agostino Ottobrino lui Davian Vlad, de la Radio România Oltenia-Craiova.

Dinastia Ottobrinilor

(Fragment) de  Jonathan Agostino Ottobrino

Șase luni mai târziu… „Soarele răsări la Roma”, se născuse fiul lui Hugo, Agostino al II-lea… venise pe lume fiul Messinei.

Hugo așteptase în camera alăturată nașterea fiului său mult dorit. După venirea sa pe lume și-l duse, însoțit de Nicolo și escortă, la Badiazza. Iubitul său fiu era al Messinei…Messina striga….Messina se bucura…Messina renăștea…

Foto articol: Jonathan Agostino Ottobrino / Radio Oltenia-Craiova