Florin Munteanu – valoarea ”semințelor pentru o altă lume”

Florin Munteanu – valoarea ”semințelor pentru o altă lume”

497
0

Dialoguri pentru tihna sufletului cu prof. dr. Florin Munteanu – despre impulsul spiritual necesar schimbării

Muzică, filme, idei creative, pasiunea pentru natură, respectul și dragostea faţă de semeni…iată că pe rafturile Bibliotecii noastre s-au adunat multe bucurii inspirate de oameni respectați care indiferent de profesia pe care o au și-au făcut timp și pentru tihna sufletului.

Vă invit la un nou dialog purtat de această dată cu profesorul Florin Munteanu – doctor în Ştiinţe, principal promotor al ”paradigmei complexității” în România, autor al unui număr însemnat de articole științifice și al cărții “Semințe pentru altă lume”.

Profesorul Florin Munteanu este doctor în Ştiinţe, cercetător ştiinţific în cadrul Institutului de Geodinamică al Academiei Române, Preşedinte fondator al Centrului pentru Studii Complexe – centru UNESCO, iniţiator al programelor de cercetare desfăşurate sub genericul NEXUS (proiecte deschise) şi coodonator al unor proiecte de cercetare fundamentală şi aplicativă din cadrul programelor naţionale şi internaţionale de cercetare.

Munca de cercetare i-a adus domnului Florin Munteanu apecieri, recunoaștere, dar mai ales satisfacţia implementării unor proiecte inovatoare în domeniile sale de competență. Este deseori solicitat pentru consultanță și mentorat în domeniul pregătirii resursei umane pentru o economie bazată pe cunoaştere. Știe să formeze oameni pentru echipe interdisciplinare şi, de asemenea, coordonează activități pentru dezvoltare personală continuă, necesare reașezării valorilor în speranța unei lumi în care Adevărul absolut există și este respectat.

Dialogul cu profesorul Florin Munteanu aduce bucurie și provoacă ascultătorii să aprofundeze acel nivel de conștiință în care ”a face bine” devine starea de ”a fi”.

Realizator: Camelia Teodosiu

Sursa foto: facebook Florin Munteanu