Mădălin Constantin: ”visul meu este să aduc mișcarea, prevenția și nutriția în...

Mădălin Constantin: ”visul meu este să aduc mișcarea, prevenția și nutriția în viața fiecărui om”

100
0

Tema acestei ediții se referă la importanța nutriției pentru o viață sănătoasă și echilibrată. Și chiar dacă pare un subiect de interes pentru persoane mai trecute prin viață, ei bine, veți fi surprinși cât de mulți tineri sunt orientați spre acest domeniu. De altfel, chiar prezența invitatului nostru – Mădălin Constantin demonstrează acest lucru.

Dintr-un adolescent rebel, cu o viață – hai să nu spunem haotică cum declară pe blogul său, ci mai degrabă spontană în funcție de atracțiile vârstei, Mădălin Constantin, este în prezent unul dintre antrenorii personali calificați pentru cele mai moderne metode de fitness combinate cu scheme adecvate și personalizate de nutriție. De aceea are mare căutare în special în rândul tinerilor a căror inteligență emoțională îi ghidează spre o viață echilibrată, fără excese.

Mădălin ne vorbește despre nevoia sa de echilibru și împlinire, despre cum a devenit specialist în nutriție, care sunt grupele de alimente pe care nu e bine să le combinăm și ce înseamnă o dietă corespunzătoare. Și pentru că în pragul marilor sărbători se vorbește mult despre mîncărurile de post,  ne explică cum ar trebui să abordăm perioada postului pentru a nu fi transformată într-o adevărată povară.

Mădălin Constantin se prezintă simplu, cu modestia celui care se pregătește să urce muntele și să ajungă în vârf, după alegerea unui  traseu studiat, dar bătătorit de propriile-i convingeri și experiențe:

„Mă numesc Mădălin și visul meu este să aduc mișcarea, prevenția și nutriția în viața fiecărui om.”