Actorul Ciprian Niculae despre împlinirile care vin de „dincolo de nori”

Actorul Ciprian Niculae despre împlinirile care vin de „dincolo de nori”

355
0

Dialoguri pentru tihna sufletului cu actorul Ciprian Niculae

De această dată, în Biblioteca de Bucurii ne întâlnim cu personaje îndrăgite, înșiruite celor mici, dar și celor mari care apreciază vorbele cu tâlc. Povestitorul nostru este tânărul actor Ciprian Niculae care se prezintă ca ”o persoană foarte sociabilă care învață foarte repede și se descurcă în orice situație, indiferent de dificultate”.

În prezent, prin rolurile interpretate, Ciprian Niculae îi emoționează pe cei care aleg piesele Teatrului Ion Creangă din București. El este Leul cel Fioros din Supereroii revin, Cocoșul din Punguța cu doi Bani, Jack din Jack si vrejul de fasole, personaje diferite din Orașul de smarald, maimuța înaripată în piesa Vrajitorul din Oz.

Îi plac provocările și din fiecare experiență importantă  învață câte ceva, pentru că ”cel mai mult își dorește o evoluție personală și profesională”.

Invitatul emisiunii, tânărul actor Ciprian Niculae, este conştient că puterea exemplului personal este un rol al vieţii şi, de aceea, s-a implicat în multe activităţi care îi solicită talentul, pregătirea şi experienţa.  Pe lîngă rolulrile interpretate pe scenă sau în producţii conematografice, a predat cursuri de teatru pentru copii, care aveau rolul de dezvoltare personală,depășirea fricii de a vorbi în public și de a socializa.

A fost reporter, organizator de evenimente, animator şi chiar a susținut cursuri de pregătire pentru animatorii începători. Se bucură de fiecare experiență din care învață cîte ceva și de fiecare detaliu al care îi colorează viața. Dar mai ales, Ciprian are convingerea că dacă îți dorești ceva, din tot sufletul, trebuie să ai încredere că, de ”dincolo de nori”, mai devreme sau mai târziu, vine și împlinirea visului tău.

Realizator: Camelia Teodosiu