Alexandru Mironov  – Dincolo de stele

Alexandru Mironov  – Dincolo de stele

17
0

Dialoguri pentru tihna sufletului

Bun găsit la o nouă întâlnire de care vom profita din plin pentru a ne mai aşeza câte ceva interesant şi pasionant pe rafturile Bibliotecii nostre de bucurii.

Sunt Camelia Teodosiu şi împreună cu invitatul acestei ediţii – dl. Alexandru Mironov deschidem larg porţile imaginaţiei…, creativităţii… şi lăsăm deoparte ideile preconcepute care ne împiedică să vedem „printre şi dincolo de stele”.

Numele lui Alexandru Mironov este asociat cu: literatura Science Fiction, revista Ştiinţă şi Tehnică, emisiunile de popularizare a ştiinţei şi, nu în ultimul rând, cu ceea ce i-a adus celebritatea – cartea Enigmatic, Pământul; primul tiraj, epuizat rapid fiind de peste o sută de mii (100.000) de exemplare.

Alexandru Mironov este scriitor, jurnalist și fost sportiv român, a practicat scrima (ajungând vicecampion național) și a fost președinte al Federației Române de Scrimă.

Principalele sale preocupari profesionale au fost în domeniul științei și tehnicii. A fost realizator și coordonator al mai multor emisiuni și publicații de știință, a fost președintele mai multor asociații din domeniu, locale și internaționale, publicând și o serie lungă de cărți și lucrări în domeniu.

Ascultaţi emisiunea noastră şi veţi putea afla de la Alexandru Mironov care sunt activităţile şi preocupările care i-au umplut sufletul de bucurie – de la cărţile copilăriei, la călătoriile în locuri inedite şi la proiectele speciale pentru tânăra generaţie.