Simion Ștefan – mentalismul pornit din strălucirea bucuriei

Simion Ștefan – mentalismul pornit din strălucirea bucuriei

25
0

Dialoguri pentru tihna sufletului

Simion Ștefan  – uneori omul, alteori mentalistul

Aceasta a fost scurta prezentare pe care invitatul nostru a făcut-o atunci când l-am rugat să spună câteva cuvinte despre el.

Sunt Camelia Teodosiu și vă întâmpin cu același bun găsit în spațiul dedicat tihnei și bucuriei sufletului la o discuție despre mentalism.

Prezent alături de mine, Simion Ștefan are un aer misterios cu un zâmbet aparte care acoperă tristețea ochilor. Poate că este doar iluzia asumată prin rolul ales.

Simion Ștefan este psiholog, face parte din Asociația Europeană de hipnoză, dar consideră că tehnicile speciale de psihoterapie cu care lucrează produc o schimbare majoră, pe care nu mulți o pot gestiona.

În timpul emisiunii Simion Ștefan ne-a făcut chiar și o demonstrație practică, arătând că pentru un mentalist nu contează apropierea fizică și nu e neapărat necesar să privească omul în ochi.

După ce ne-a explicat ce este un mentalist, cum a apărut acest interes și cum poți deveni ancorat în acest rol vrăjind audiența, Simion Ștefan ne-a declarat: ”Eu nu sunt aici pentru a arăta ce pot eu , eu sunt aici pentru a arăta ceea ce poți tu. Și dacă putem să le facem împreună, atunci DA, MAGIA există.”

Autor : Camelia Teodosiu