Radio Reșița: ESHU, viitorul medic care se impune în muzica româneascã

Radio Reșița: ESHU, viitorul medic care se impune în muzica româneascã

366
0

Astăzi vom cunoaște un tânăr de nota 10 crescut și educat într-o familie ce a contribuit la succesul Reșiței, un tânăr care a dat și a intrat la patru facultăți, dar a ales Medicina – Rareș Constantin Stoiacoviciu. Seriozitatea și talentul le-a îngemănat în baza educației alese, devenind un tânăr de nota 10 care contribuie la România de nota 10. Visează să fie medic în România și să facă muzică, dar mai ales să cinstească memoria bunicilor săi care au crezut în el.

Ca si Anton Cehov, care a fost medic si dramaturg, Rareș Stoiacoviciu este un tânăr de succes care își lasă amprenta în frumusețea României de nota 10.

Nãscut în 15 octombrie 2001, Rareș a absolvit Colegiul Național ”Mircea Eliade” din Reșița. În perioada liceului, s-a bucurat de reușite la olimpiade de limba germana, obținând locul 1 la faza județeană.

În prezent, este student la Facultatea de Medicină ”Victor Babeș”din Timișoara. Încã de mic a avut ca pasiune muzica, însã adevarata plãcere a cunoscut-o odatã cu împlinirea vârstei de 18 ani, când l-a cunoscut și pe vloggerul Dorian Popa, care l-a îndrumat să urmeze și această cale muzicalã. De curând, l-a cunoscut pe managerul Toma Bogand care l-a acceptat la casa sa de producție ”Voices Media”, reușind astfel colaborarea cu Mãdãlina Cernat împreună cu care a lansat piesa “Amândoi”.

În perioada 2019 – 2020, şi-a lansat pe propriul canal de YouTube trei videoclipuri muzicale, iar la începutul acestei luni, cel de-al patrulea videoclip – piesa „Amândoi“, în duet cu Mădălina Cernat,.

Cei doi au colaborat la realizarea acestei piese, fiind co-autori ai muzicii şi textului, iar producţia muzicală îi aparține lui Alin Radu.

Rareș Constantin Stoiacoviciu, cu numele de scenă ESHU, are un mesaj profund pentru generația matură, dar și un apel către generația sa, acela de a-și iubi țara. Este unul dintre Moștenitorii României care ne va aduce în pragul sufletelor bucuria de a fi român.

Realizator: Cristina Corocan