Maria Duduman – Despre bucuria faptelor bune

Maria Duduman – Despre bucuria faptelor bune

106
0

Biblioteca de Bucurii – Dialoguri pentru tihna sufletului

De data aceasta, în Biblioteca de Bucurii, vă propun să vă bucurați de îndemnul ”Fă bine!”

Este un gând venit în inima invitatei noastre – Maria Duduman, după experiențe bancare, financiare, antreprenoriale, sociale, dar mai ales personale.

Maria ne va împărtăși, cu seninătate și delicatețe, povestea ei motivantă pentru toți cei care consideră faptele bune aducătoare de sens și armonie.

Maria Duduman este inițiatoarea platformei Fă Bine, unde se regăsesc zeci de ONG-uri, companii donatoare, campanii derulate pentru strangere de fonduri, proiecte și acțiuni concrete generate și implementate de cei care au viziunea unei lumi frumoase și bune.

Maria Duduman este convinsă că ”Împreună putem da viață unei lumi mai bune.” Acesta este și deviza platformei ”Fă bine!” care s-a conturat și dezvoltat în ultimele luni pentru că Maria a venit cu soluții concrete pentru cei afectați de pandemie.

Maria Duduman, fondatoarea platformei Fă bine!, este plină de inițiativă, energie pozitivă, implicată, motivată și are multă inspirație pentru a pune în practică ideile ei creative încărcate de o sensibilitate aparte.

Ea ne va îmărtăși viziunea platformei Fă bine! și cum poate fi integrat un astfel de proiect în spiritul unei lumi aflate în procese de profunde schimbări și transformări.

Să ne lăsăm inspirați de povestea Binelui care ne poate schimba viața în cel mai frumos mod.

Autor: Camelia Teodosiu