Anca Baniță – despre alegerile care îți aduc libertate și autenticitate

Anca Baniță – despre alegerile care îți aduc libertate și autenticitate

172
0

Totul a pornit de la bucuria unei idei a cărei amprentă poate inspira și motiva. Sentimentul că putem face altfel și altceva mai bun, că putem lăsa, pe unde trecem, cuvinte și gesturi care să conteze și să rămână frumos, dincolo de noi, este ceea ce vom așeza împreună, pe rafturile Bibliotecii de Bucurii.

Vă invit la un nou dialog pentru tihna sufletului cu Anca Baniță care iubește oamenii și căreia îi place să lucreze cu ei, știe să găsească înțelesurile simple din complexitatea vieții și este pasionată de tot ceea ce emană energia necesară unei dezvoltări personale armonioase.

Valorile cu care rezonează Anca, în proiecția unei lumi ”în care oamenii sunt ghidați din interior și se bazează pe inspirație și alinierea minte-inimă în tot ceea ce fac”, sunt libertatea și autenticitatea.

Pe Anca Baniță o regăsiți alături de inițiatorii și comunicatorii celei mai mari mișcări sociale din România – „Let`s Do It, Romania!”, care a împlinit 10 ani de când a fost lansată. Un proiect strategic a cărui amploare a crescut, de la an la an, și a mobilizat peste 1.800.000 de oameni care au viziunea unei Românii curate.

Experiența acumulată de Anca, înr-un timp relativ scurt, o poate înscrie pe lista candidaților la un simbolic Sfat al Înțelepților. Dar cel mai bine este să decideți dumneavoastră dacă ceea ce veți asculta rezonează sau nu cu sentimentul de bucurie.

Realizator: Camelia Teodosiu