Ruxandra Bulzan – Vocația și sensurile schimbării

Ruxandra Bulzan – Vocația și sensurile schimbării

42
0

Dialoguri pentru tihna sufletului 

Invitata acestei ediţii a Bibilotecii de Bucurii este Ruxandra Bulzan –  membru fondator şi preşedinte al Asociaţiei de Hipnoză şi Terapie prin Regresie. Face parte din echipa de traineri ai Regression Academy (UK) şi susţine traininguri de pregătire în terapia prin regresie, în Anglia şi în România. De asemenea, este supervizor pentru studenţii în formare din cadrul aceleiaşi Academii.

Ruxandra Bulzan este hipnoterapeut certificat, terapeut Theta Healing şi Spiritual Coach. A absolvit Facultatea de Psihologie şi un master în Psihologie Clinică, a urmat un curs dedicat regresiilor în vieţi anterioare, susţinut de dr. Brian Weiss şi a absolvit programul de formare de lungă durată în cadrul Past Lives Regression Academy, Londra.

Unul dintre citatele ei preferate este acesta: “Nu-ţi regreta niciodată trecutul, ci mai degrabă îmbraţişează-l ca pe un maestru care îţi este.” – Robin Sharma

Ruxandra Bulzan:

Am crescut cu amintirea unor fragmente dintr-o viata anterioara, fragmente pe care toata copilaria si adolescenta mea nu a stiut nimeni sa mi le explice sau macar sa le accepte, dar oricat am incercat sa le neg sau sa le ignor ele au continuat sa apara cam vreo 25 de ani, pana in momentul in care am putut sa le reaccesez sa le inteleg mesajul, sa le vindec si sa le transform.

Am avut mereu o atractie catre spiritualitate, probabil ceva din sufletul meu isi dorea sa se reconecteze la Sursa reala si autentica astfel ca in adolescenta mi-am cautat calea in Biserica si am ales sa urmez Liceul Teologic. In acea perioada am simtit momente inaltatoare de prezenta divina prin rugaciune, insa acel cult al fricii m-a determinat cativa ani mai tarziu sa ma rup cu totul de aceasta lume si sa neg prezenta acelui Dumnezeu razbunator in viata mea.

A urmat o perioada in care am refuzat sa aud, vad, stiu orice tinea de alte planuri decat cel in care traiam eu si mi-am focalizat toata atentia spre planul material si pe implinirea diverselor ambitii.

Dar uneori planul divin si chemarea sufletului sunt, din fericire mai puternice decat ego-ul personal. Astfel ca, acum 8 ani, a existat un moment cand intreaga mea viata s-a prabusit parca de pe o zi pe alta si nimic din ceea ce eu credeam ca ma defineste n-a mai existat.

A fost un moment cheie cand singurul drum ce mi-a ramas deschis a fost cel al redescoperirii  a ceea ce sunt dincolo de aparente. Inevitabil, am ajuns in zona spirituala si, pentru prima data in aceasta viata a mea, l-am redescoperit pe Dumnezeu cel real, acea sursa de iubire neconditonata in care teama si razbunarea nu-si au locul.

Mi-am dat voie sa primesc si sa simt Adevarul, acel adevar care rezoneaza cu sufletul meu. Am inteles atunci multe din experientele prin care trecusem de-a lungul vietii si am simtit ca este parte din misiunea mea sa impartasesc cu altii ceea ce am fost invatata.

Parte din cresterea si evolutia mea este si a-i acompania pe altii sa creasca si sa-si sporeasca calitatea vietii.

Simt cu toata fiinta mea ca acesta este drumul meu si ma consider privilegiata si recunoscatoare sa pot fi martorul transformarii vietilor oamenilor.” (Ruxandra Bulzan)

Realizator: Camelia Teodosiu