Vasile Păun – Perseverență, Încredere și Centrare

Vasile Păun – Perseverență, Încredere și Centrare

563
0

Biblioteca de Bucurii – Dialoguri pentru tihna Sufletului

Dincolo de împrejurări și împrejmuiri, de restricții și libertăți ale realității pe care o trăim și o interpretăm ca o nouă lecție a vieții, deschid ușa Bibliotecii de Bucurii pentru a vă spune Bun venit în spațiul special dedicat Dialogurilor pentru tihna sufletului.

Sunt Camelia Teodosiu și în această ediție a emisiunii noastre, vă invit să aprofundăm exercițiul  descoperirii propriei puteri de a depăși provocările care vă clintesc siguranța și  încrederea în ziua de mâine. Putem fi dincolo de Bine și Rău, de Frumos și Haos…pentru că viața merită apreciată în esența ei profundă.

Invitatul emisiunii este domnul Vasile Păun care cu modestie, bucurie și un firesc aparte se prezintă ca antreprenor social. Fără a depăși acest cadru, îmi permit să adaug cîteva elemente importante din memoriu de activitate al invitatului nostru: domnul Vasile Păun a fost implicat în calitate de specialist, analist, consultant și formator atât în structuri militarizate, cât și în asociații și organizații civile.

Toate stagiile de pregătire finalizate de dl. Păun, cu diplome, certificări…, inclusiv doctoratul în științe militare, au fost formalizări ale practicii constante cu oamenii interesați de performață, strategie…, de a lăsa ceva bun în urma lor și cu viziunea Realității unei conștiințe înalte.

În această ediţie a emisiunii, invitatul nostru, Vasile Păun ne împărtăşeşte cum a realizat trecerea de la rigorile unui cadru militarizat, la o gândire și de fapt o viață neîngrădită; cum ar trebui să abordăm, pe înțelesul tuturor, situația creată de pandemia actuală; în ce sens se va schimba Realitatea fiecăruia și Lumea în care trăim…

Perioada pe care o traversăm ne arată că nivelul de frecvență al fricii pare să depășească, la nivel mondial, puterea și manifestarea celor care aspiră la niveluri de conștiință superioară, care pot și doresc să schimbe în bine întregul mers al Vieții. De aceea, Vasile Păun, a decretat pentru sine însuşi, ca propriu exemplu demn de urmat, Starea de Urgență lăuntrică, în contextul dorit de a ne da mai multă ATENȚIE … Un exercițiu practicat cu bucurie, consecvență și eficiență care ne ajută să fim în echilibru necesar creșterii imunității și vitalității. Afirmații pozitive,  … bucuria timpului petrecut în natură, cine are posibilitatea, starea de recunoștiință…, de regăsire a liniștii sufletului… La finalul emisiunii Vasile Păun ne împărtășește inclusiv câteva idei practice ale acestui tip de antrenament.

Iată, mai ales în acest context pe care îl traversăm, o ATITUDINE adecvată! Pentru că, așa cum declară Vasile Păun, CĂLĂTORIA continuă.

Realizator: Camelia Teodosiu